SPISEBORD PLANKEBORD

Læs og gå gratis viden omkring spisebord plankebord

Et rustikt spisebord plankebord gør hjemmet unikt

Gør indretningen moderne med et spisebord plankebord

Det er idag meget moderne at indrette sit hjem med rustikke møbler, som afspejler en minimalisktisk stil.

Det nordiske design er her meget populært, da det giver hjemmet et personligt og specielt udtryk, samtidig med at det er meget stilrent. Du kan med fordel indrette din spisestue med lækre, nordiske møbler, der giver dit hjem et naturligt og råt udseende.

Du kan for eksempel investere i et spisebord som plankebord, som giver din dagligstue et meget mere interessant look.

Frem for et kedeligt spisebord, som du har købt i den nærmeste møbelbutik, kan du i stedet skille dit hjem ud ved at købe et mere specielt bord. Dette hjælper med at gøre dit hjem meget mere unikt, så dit hus ikke blot er en kopi af et kedeligt boligmagasin.

Læs også: Plankebord i genbrugstræ

Et plankebord er altid håndlavet, og der er derfor ikke ét eneste bord i verden, som ligner det. Dette giver hjemmet en rå udsmykning, og fremstår som et statement møbel i sig selv. Du kan derfor med fordel holde resten af din indretning enkel, så bordet rigtig kan få lov til at komme til sin ret.

Et spisebord plankebord af god kvalitet holder i mange år

Et spisebord plankebord fås i alle mulige former og størrelser. Du kan både finde et bord som ser meget simpelt ud, og ikke fylder for meget i rummet. Du kan dog også sagtens bestille et bord med rå og ujævne kanter, som giver møblet dets rustikke udseende.

De uregelmæssige og håndskåren kanter er typisk kendetegnet ved det nordiske plankebord, som bevæger sig væk fra de almindelige, masseproducerede spiseborde. Her kan du med hjælp fra producenten finde formen på dit ideelle spisebord, som vil passe lige til dine ønsker og behov.

En anden fordel ved at investere i et plankebord er, at det kan holde til meget. Ridser i lakken bliver blot en del af bordets udseende, og det er derfor hverken skrøbeligt overfor legende børn eller festlige gæster. Bordet kan således holde i mange år, da den gode kvalitet værner møblet mod slid. Derudover egner et plankebord sig særligt som langbord, idet træet kan fås i store størrelser. Har du derfor en stor dagligstue kan du med fordel pryde den med et smukt spisebord, hvor hele familien kan samles uden problemer. Dette gør bordet til et naturligt samlings-punkt for alle gæsterne.