RUSTIKT PLANKEBORD

Gratis informations guide omkring rustikke plankebord

Få et rustikt plankebord med masser af personlighed

Det fedeste ved møbler, er hvis de har en form for historie eller personlighed over sig, som gør dem specielle. Hvis de er unikke, og samtidig udstråler at være en smule specielle på den fede måde. Så giver det også indretningen med sådanne møbler noget ekstra.

Et eksempel på sådan et fedt møbel kunne være et rustikt plankebord. Måske lavet af gamle planker, som man har fået et eller andet sted fra. Som har en sjov historie over sig, der kan leve videre, når man laver plankerne om til et bord.

Se også: Genbrugsplankebord

De trænger måske lige til en kærlig behandling. Men at man går ind og arbejder med træet, og måske giver det en ny overflade, er kun med til at give det endnu mere sjæl og personlighed, som ser fedt ud. Det giver det sådan et rustikt look, som jo er det, der er fedt ved det. Tendensen trækker nemlig også mere og mere i retning af noget, som er rustikt. Det må gerne være vildt og hjemmelavet, og behøver ikke at være så pænt mere.

Rustik indretning er moderne

Men selvom ens indretning er rustik og måske ikke så pænt i kanterne. Så gør det absolut ikke noget. For det er nemlig super moderne, at indrette sit lidt rustikt. Det må gerne være upoleret og lidt ufint i kanterne. For det giver det bare et anderledes udtryk, som altså er allerhøjeste mode lige nu. Derfor, hvis man vil følge tidens tendenser.

Læs også: Egentræs plankebord

Men samtidig også være med til at bruge nogle af de materialer, som vi allerede omgiver os med. Så kunne det da være den fedeste form for møbel, man kan få ind i sit hjem. Et rustikt plankebord er i hvert fald noget, som vil vække opsigt. Som derfor også lægger op til, at man fortæller historien omkring bordet, når man har venner og gæster på besøg.

Det er en god mulighed for at give sit hjem noget mere personlighed. Og præge det på en måde, så man synes et giver mening for en selv.