PLANKEBORD GENBRUGSTRÆ

Få et lækkert plankebord genbrugstræ

Få et lækkert plankebord genbrugstræ

I dag har mange danskere meget fokus på deres forbrug, og hvordan dette også påvirker vores omgivelserne negativt. For hver gang man skal ud og have noget nyt.

Så koster det også i klimaregnskabet, og det er på den negative måde. Derfor er der også kommet meget mere fokus på at genbruge ting, og genbruge gamle ting som man finder rundt omkring.

For selvom de måske er en smule slidte, eller man ikke lige nu kan se, hvad man kan bruge dem til. Så kan mange af disse ting faktisk godt blive rigtig fine, hvis man bliver giver dem en kærlig hånd.

Det kan også være i forhold til at genbruge de materialer, som man finder rundt omkring. For eksempel kan man lave et super lækkert plankebord i genbrugstræ.

Man behøver derfor heller ikke ud og anskaffe sig noget nyt, for at lave et super lækkert bord, som kommer til at stå virkelig flot, når det er færdigt.

Sådan kan du genbruge et plankebord i genbrugstræ

Man har måske set det demonstreret andre steder. Men har aldrig selv tænkt på muligheden for at kaste sig ud i sådan et projekt.

Så er det også smart, at man i stedet for kan købe sit plankebord af genbrugstræ. For hvis man stadigvæk gerne vil være bevidst i det forbrug man har, og ikke påføre miljøet yderligere belastning.

Så skal man jo finde ting, som er genbrugt af materialer, som allerede er produceret. Så er der i hvert fald ikke nogen eller noget, der har måtte lade livet under selve produktionen.

På den måde har man også muligheden for at give nogle gange ting livet igen. De forskellige materialer har måske mange gode år i sig endnu. Men det handler bare lige om, at man kan se potentialet.

Måske også at de får en kærlig behandling. Men så kan man også sagtens bruge dem.

For eksempel til et lækkert plankebord, som kommer til at få med en fed og rå patina, der også giver bordet noget kant og personlighed. Samtidig med at det har en sjov historie til sig.

Læs også: Egetræs plankebord